Halfhoogslapers & Hoogslapers: o.a. met bureau, glijbaan of kast

Vind hier alle halfhoogslapers en hoogslapers met o.a. bureau, glijbaan of kast van de meren Bopita, Lifetime en Infands. Halfhoogslaper met leuke speeltenten of een hoogslaper met veel ruimte onder het bed.

Halfhoogslapers

Halfhoogslapers zijn ook een deel van ons kinderbedden assortiment. En dat is niet voor niks. Steeds meer ouders zien de voordelen van een halfhoogslaper. Allereerst vinden kinderen zelf halfhoogslapers super leuk en spannend. Meestal komt dit onder andere door de speelruimte onder het kinderbed dat met een bijpassend tentje toch een soort hut gevoel geeft. Maar ook de ruimtebesparing die een halfhoogslaper geeft en de ergonomisch goede houding bij het opmaken van een halfhoogslaper spreken ouders aan.

Halfhoogslaper en veiligheid

Omdat de slaaphoogte in een halfhoogslaper ca. 90 cm is, is het van belang dat een halfhoogslaper veilig is. Alle halfhoogslapers van de merken Bopita, Lifetime, Alta en beds en more hebben een uitvalbeveiliging die voldoende hoog is met een stevige, rechte of schuine veilige trap.

Halfhoogslaper en bergruimte

Om de ruimte waarin de halfhoogslaper staat zo efficiënt mogelijk te benutten bieden wij verschillend halfhoogslapers met extra bergruimte aan. Vaak zal dit bestaan uit 1 of meer kastjes onder de halfhoogslaper wel of niet gecombineerd met een bureau. Wat ook gebeurd is dat er een extra bed onder geplaatst kan worden waar een 2e kindje of logee kan slapen

Hoogslapers

Hoogslapers zijn helemaal leuk. Ondanks scepsis van veel ouders als het over hoogslapers gaat hebben kinderen bijna allemaal een voorliefde voor de hoogslaper. Wat trekt kinderen nou zo aan aan hoogslapers? In onze kinderwinkel horen we vaak van kinderen dat ze het stoer en spannend vinden. Kijk voor hoogslaper 2 persoons bij: stapelbedden

Hoogslapers en veiligheid

Omdat de slaaphoogte in een hoogslaper ca. 150 cm of meer is, is het van belang dat een hoogslaper veilig is. Bij Kidsroom hebben wij alleen goedgekeurde en zeer stevige hoogslapers van de merken Bopita | Lifetime | Infands kids | Beds en More. Alle hoogslapers hebben een uitvalbeveiliging die voldoende hoog is en een stevige, veilige rechte of schuine trap. Een deel van onze collectie hoogslapers zijn deelbaar waardoor je eerst laag kunt starten en later hoog of andersom eerst hoog slapen en er later weer een gewoon kinderbed of tienerbed van maken.

Hoogslapers en ruimtebesparing

Een hoogslaper heeft onder het bed een fijne, hoge ruimte waar prima een kleding kast, een bureaublad of een combinatie van beide past. Op deze manier kun je de beschikbare ruimte heel efficiënt benutten. De combinatie van een hoogslaper met bureau of logeerbed is ook mogelijk en creëert meteen weer een extra slaapplek of ruimte om te studeren of te spelen.

Hoogslapers en opmaakgemak

Hoogslapers zijn moeilijk op te maken is een veel gehoorde klacht van ouders. Vooral moeders komen vaak met dit argument tegen hoog slapers. Het klopt dat een hoogslaper opmaken een kunst apart is maar met een klein beetje improvisatievermogen maak je een hoogslaper met hetzelfde gemak op als een laag bed. Tip: plaats het keukentrapje voor de hoogslaper en werk van daar af. Dit gaat stukken gemakkelijker dan vanaf het laddertje van de hoogslaper.

Halfhoogslaper met glijbaan of speeltent

Slapen met spelen combineren, dat kan ook. Bij een deel van de halfhoogslapers zijn uitvoeringen met glijbaan of speeltent verkrijgbaar. Via het trapje naar bed en ’s morgens via de glijbaan er weer uit. Uren lang spelen, klimmen, klauteren en glijden.