Kinderkamers: 2500 m² superstore vol inspiratie

Bent u op zoek naar een complete kinderkamer? Dan bent u bij Kidsroom in Beuningen aan het juiste adres om uw kinderkamer te kopen! In onze splinternieuwe Superstore doet u volop ideeën en inspiratie op, want wij hebben ruim 50 kinderslaapkamers compleet ingericht voor u klaar staan. In ons assortiment hebben wij alle meubels voor een complete kinderkamer van verschillende topmerken, zoals Bopita, Coming Kids, LIFETIME, Woood en nog veel meer! In onze showroom kunt u zich vrijblijvend laten adviseren door dé kinderkamerspecialist, zodat u volledig geïnformeerd uw keuze kunt maken om uw kinderkamer te kopen. Wij hebben meer dan 50 kinderkamers opgesteld staan en er is dan ook een ruime keuze voor uw kinderslaapkamer, van baby tot tiener. Alvast een kijkje nemen in onze collectie?

Kinderkamers op kleur:

Kinderkamers in de regio Nijmegen?

Bij Kidsroom Beuningen vindt u een zeer uitgebreide collectie aan kinderkamers en tienerkamers. U kunt een
complete kinderkamer samenstellen bij Kidsroom die perfect past bij de wensen van uw kind. Wij leveren kinderkamers in heel Nederland.

Kinderkamers van de beste merken!

Kidsroom biedt u topmerken om u kinderkamer compleet mee in te richten en uw kinderkamer te kopen. De kwaliteit die deze merken bieden, geven u zekerheid van jarenlang slaap- en speelplezier. Ook bieden onze topmerken zoals Bopita, Coming Kids, LIFETIME en Relita veel opbergmogelijkheden voor kleine ruimtes. Deze merken maken niet alleen de kinderkamer wens van uw kind compleet, maar realiseren ook veel efficiëntie voor u in de kinderkamer. Er zijn veel praktische mogelijkheden om uw kinderkamer zo in te richten, dat uw kind genoeg ruimte heeft om te slapen en te spelen en dat u veel ruimte hebt om de spullen op te bergen.

Om de inrichting van uw kinderslaapkamer compleet te maken hebben wij natuurlijk niet alleen de meubels in onze Superstore, maar ook een complete collectie kindermatrassen, dekbedden en dekbedovertrekken. Zo kunt u uw inrichting voor de complete kinderkamer aan één adres kopen!

 

 

Goede merken kinderkamers bieden u zekerheid van jarenlang slaap en speelplezier.
We hebben op onze kinderkamer afdeling ook een complete collectie kindermatrassen (in de matrassen studio) , dekbedden en dekbedovertrekken. Onze verkoopadviseurs helpen U graag om u alle informatie te geven die u nodig heeft voor de aanschaf van uw kinderkamer.

Inspiratie opdoen? Meer dan 50 kinderkamer opstellingen

Bij Kidsroom Beuningen, vlakbij Nijmegen, vindt u een zeer uitgebreide collectie aan complete kinderkamers en tienerkamers. U kunt een complete kinderkamer samenstellen die perfect past bij de wensen van u en uw kind. Vervolgens verzorgen wij de levering door heel Nederland! Er staan meer dan 50 complete kinderkamers van de beste merken voor u klaar om te bekijken in diverse stijlen. Heeft u wel eens gedacht aan een junglekamer, een prinsessenkamer of juist een gave boomhut in de slaapkamer? U doet volop inspiratie op in onze uitgebreide en volledig ingerichte showroom!

Direct aan de afslag van de A73

Onze indrukwekkende showroom met eigen ogen aanschouwen? U bent van harte welkom! Kom naar onze 2500 m² superstore (met de afmetingen van uw kinderkamer) direct aan afslag van de snelweg A73 in Beuningen voor een gedegen en deskundig advies. Bereken uw route naar de winkel.

Al onze kinderkamers en bedden worden als bouwpakket geleverd met een duidelijke montage instructie. Geen tijd of mogelijkheden om de kinderslaapkamer of het bed zelf te monteren? Dit is geen probleem: onze eigen montage experts zijn hiervoor opgeleid, vraag naar de mogelijkheden. U wordt hiermee volledig ontzorgd, de meubels worden op de juiste kinderkamer volledig gemonteerd, afgesteld en indien nodig voorzien van antikras viltjes onder de poten. Na afloop nemen we alle verpakkingsmateriaal weer mee op het op de juiste manier te recyclen.