Kinderkamers: 2500 m² superstore vol inspiratie

Bekijk hier alle kinderkamers en tienerkamers in onze splinternieuwe winkel voor een jongen of een meisje van de beste merken.  U vind hier de beste en grootste collectie kinderkamer meubels, volop ideeën en inspiratie. Van de merken: Bopita • Comingkids • Lifetime • Woood en meer. Kom langs in onze winkel met ruim 50 kinderbedden compleet ingericht en laat u informeren door dé kinderkamerspecialist. Onze kinderbedden, beddengoed en matrassen maken de kinderen en de ouders blij.

Kinderkamers op kleur:

Kinderkamers in de regio Nijmegen?

Bij Kidsroom Beuningen vindt u een zeer uitgebreide collectie aan kinderkamers en tienerkamers. U kunt een
complete kinderkamer samenstellen bij Kidsroom die perfect past bij de wensen van uw kind. Wij leveren kinderkamers in heel Nederland.

Kinderkamers van de beste merken!

Op onze uitgebreide en gespecialiseerde superstore staan kinderkamers van topmerken zoals Bopita Kinderkamer, Lifetime kinderkamer, Coming Kids  kinderkamer voor u gepresenteerd. De kinderkamer | tienerkamer is ingericht in diverse stijlen, van Jungle kinderkamer en betoverende roze prinsessen kinderkamer tot boomhut en stoere piraten kinderkamer.

 

 

Goede merken kinderkamers bieden u zekerheid van jarenlang slaap en speelplezier.
We hebben op onze kinderkamer afdeling ook een complete collectie kindermatrassen (in de matrassen studio) , dekbedden en dekbedovertrekken. Onze verkoopadviseurs helpen U graag om u alle informatie te geven die u nodig heeft voor de aanschaf van uw kinderkamer.

Inspiratie opdoen? Meer dan 50 kinderkamer opstellingen

U leest het goed meer de 50 kinderkamers, ze staan opgesteld in onze prachtige showroom! Een kinderkamer is natuurlijk de kamer voor uw kind. En de kinderkamer mag natuurlijk ook zeer gemakkelijk voor de ouder zijn. Denk hierbij aan praktische oplossingen voor opbergmogelijkheden.

De topmerken zoals Bopita, Comingkids, Lifetime en Relita bieden u veel opties aan opbergmogelijkheden voor kleine ruimtes. Deze merken maken niet alleen de kinderkamer wens van uw kind compleet, maar realiseren ook veel efficiëntie voor u in de kinderkamer. Er zijn veel praktische mogelijkheden om uw kinderkamer zo in te richten, dat uw kind genoeg ruimte heeft om te slapen en te spelen en dat u veel ruimte hebt om de spullen op te bergen.

Direct aan de afslag van de A73

Kom naar onze 2500 m² superstore (met de afmetingen van uw kinderkamer) direct aan afslag van de snelweg A73 in Beuningen voor een gedegen en deskundig advies! Bereken uw route naar de winkel.