Bopita: kinderkamers

Wilt u uw kinderkamer inrichten met meubelen van het prachtige merk Bopita? Dan bent u bij Kidsroom Beuningen aan het juiste adres! Wij zijn premium dealer van Bopita, dit betekent dat wij de gehele collectie van dit mooie merk aan u kunnen leveren. In onze showroom van 2500m2 staat vol met opstellingen van prachtige kinderkamers. Alvast onze Bopita collectie bekijken?

Aanschouw onze Bopita kinderkamers

Maak uw kinderkamer af met de prachtige producten van het merk Bopita. Bij Kidsroom vindt u een zeer uitgebreide collectie van dit mooie merk. In deze collectie kunt u alles voor uw kinderkamer vinden, in verschillende mooie stijlen om uit te kiezen of te combineren. De Bopita kinderkamers zijn in vele kleuren en materialen te verkrijgen, zo vind je witte, grijze, zwarte kinderkamers, maar ook kamers met mooie houtlooks en stoere combinaties van kleuren.

Zeer uitgebreide collectie

In de collectie kinderkamers van Bopita kunt u alles vinden, van baby tot tiener. Er is een zeer uitgebreide collectie aanwezig, namelijk 1-, 2- en 3-deurskasten, nachtkastjes, wandrekken, bureaus, standaard eenpersoonsbedden (90x200cm), hoogslapers, halfhoogslapers, bedbanken, boekenkasten en nog veel meer. Natuurlijk staat Bopita ook bekend om de goede opbergmogelijkheden, dus ook voor de kleinere kinderkamer zorgen de meubels van Bopita voor zeer efficiënt ruimtegebruik.

Dé Premium dealer van Bopita

Wij zijn premium dealer van Bopita. De voordelen hiervan op een rijtje:

✓ Kidsroom kan de complete collectie van Bopita bedden en Bopita producten aan u leveren

✓ In onze superstore in Beuningen nabij Nijmegen staan meer dan 25 Bopita-opstellingen voor u klaar om inspiratie op te doen

✓ Kidsroom is exclusief dealer van de Bopita Mix en Match Combiflex beddenlijn

✓ Exclusief dealer van de Bopita Mix en match Combiflex bedden lijn

✓ De Bopita-experts van Kidsroom zijn als eerste op de hoogte van nieuwe collecties en producten van Bopita

✓ Altijd veel aantrekkelijke aanbiedingen voor de kinderkamers en het meubilair van Bopita

✓ De producten van Bopita worden geleverd als montagepakket met duidelijke handleiding, maar mocht u deze toch liever niet zelf in elkaar zetten is dat geen probleem! Wij hebben een team van ervaren montage-specialisten voor u klaar staan.

Kom langs in onze showroom

De kinderkamers van Bopita met eigen ogen komen bewonderen? Wij verwelkomen u van harte in onze superstore in Beuningen, nabij Nijmegen. Hier vindt u meer dan 50 opstellingen van kinderkamers, in meerdere prachtige kleuren voor alle leeftijden.