Op zoek naar een 3 in 1 kinderwagen, van de beste merken?

Bij Kidsroom vind u de beste merken kinderwagens, o.a. dé : Joolz kinderwagen,  Stokke kinderwagen en Maxi-cosi kinderwagens. Vergelijk hier alle kinderwagens 3 in 1. Je hebt het dan over een frame ofwel een onderstel (1) waarop de reiswieg (2) ofwel de kinderwagenbak kan worden bevestigd en later ook de wandelwageninzet. (3) Op deze manier groeit de 3 in 1 kinderwagen met je kindje mee.
Kom langs in onze winkel om de kinderwagen te vergelijken of te kopen met een passende aanbieding.

Gratis kinderwagen montage

Alleen bij Kidsroom Beuningen ontvangt u de beste garantie en de meeste service. Dat klopt. U leest het helemaal goed, want een  3 in 1 kinderwagen besteld bij Kidsroom kan gratis en compleet voor u in elkaar worden gezet. Gecontroleerd op montage, veiligheid, voorzien van opgepompte banden. En… voor u hem meeneemt leggen we de kinderwagen nog even helemaal aan u uit. Klaar om te gebruiken zonder zorgen.

Kinderwagen merken bij Kidsroom

Om het ook voor u overzichtelijker te maken in de enorme keuze aan merken hebben wij een selectie gemaakt van de volgende merken die wij hebben staan in onze winkel staan. Joolz | Bugaboo | Maxi-cosi | Stokke | Topmark .
U vind onze winkel in Beuningen (Gelderland) dicht bij Arnhem en Nijmegen, direct aan de afslag van de A73.

3 in 1 kinderwagen

Een 3 in 1 kinderwagen wordt ook wel een combi kinderwagen genoemd. Je hebt het dan over een frame oftewel een onderstel (1) waarop een reiswieg (2) oftewel een kinderwagenbak kan worden bevestigd en op een later moment ook de wandelwageninzet (3). Op deze manier groeit de 3 in 1 kinderwagen dus met je kindje mee en gebruik je de combi ruim 3 jaar. Met behulp van een adapter set is het ook mogelijk om de autostoel van de eerste maanden (groep 0) op het frame van de 3 in 1 kinderwagen te plaatsen. Dit is in de praktijk erg handig, zeker wanneer je kindje al groter en dus ook zwaarder is geworden. 3 in 1 kinderwagens zijn er in vele soorten met diverse mogelijkheden en verschillende prijsklassen. Kom langs voor een juist advies.

Duo kinderwagen

Er zijn kinderwagens die speciaal zijn ontworpen voor het vervoeren van twee kinderen. De zitjes zijn bij deze modellen naast elkaar of achter elkaar geplaatst. Als je een tweeling hebt, kun je kiezen voor een kinderwagen met twee gelijke zitjes naast elkaar. De nieuwere kinderwagens hebben een onderstel met de zitjes achter elkaar, die ook weer afzonderlijk aangepast kunnen worden. Deze modellen zijn bijvoorbeeld geschikt voor het vervoeren van twee kinderen in verschillende leeftijden.