Alta kinderkamers

Hollandse topkwaliteit! Alta kinderbedden, kinderkamers, hoogslapers, kajuitbedden. Alta bedden zijn in 4 kleuren leverbaar, voor de ideale jongens of meisjeskamer.

Kinderkamers op kleur:

De kracht van Alta Furniture
Alta Furniture is een Nederlandse meubelfabrikant die gespecialiseerd is in het produceren van massief houten kinderkamers en kinderbedden. U heeft de keuze uit 12 verschillende knopjes en greepjes op de deuren en laden zo kiest u uw eigen stijl; modern, landelijk of nostalgisch.

De Alta kinderkamers zijn gemaakt van het krachtige, warme en veelzijdige Scandinavische vurenhout. Dit is een naaldhout van een hoge kwaliteit met het juiste karakter. Dit wordt zorgvuldig geselecteerd om duurzame en massieve meubelen te produceren. Het is een egaal gekleurde houtsoort, in tegenstelling tot het vergelijkbare grenen. De uiterlijke kenmerken van massief vurenhout zijn de houtnerven, noesten en kleine harsgangen. Bij een fraaie dekkende kleur blijft het specifieke karakter van het massief hout zichtbaar. Dit geeft het meubel een toegevoegde waarde, deze kenmerken verminderen echter niet de waarde van het product.

Veiligheid
Alta Meubelen voldoen ruimschoots aan de Europese normen kinderbedjes (EN-716) en hoogslapers (EN-747). Geen uitstekende en scherpe delen en geen schadelijke verfstoffen. De ledikantjes zijn voorzien van degelijke spijlen met een kindveilige afstand. Zo wordt eventueel klemmen van lichaamsdelen voorkomen. Door de in drie hoogten verstelbare bodem volgt het ledikant de ontwikkeling van uw kind en voorkomt zo dat uw kind uit bed kan vallen.

 

Nederlandse Topkwaliteit
U herkent de kinderbedden aan het “Alta” merk. Alle laden zijn gemaakt met de solide zwaluwstaart verbinding. Samen met de massieve onderdelen (uitgezonderd ladebodem en achterwand) maakt dit de Alta Meubelen tot kwalitatief hoogwaardige meubelen met kracht!

Onderhoud
De Alta kinderkamers worden geproduceerd uit zo goed mogelijk geselecteerd massief vurenhout, waardoor een product ontstaat dat leeft. De uiterlijke kenmerken hiervan zijn lichte kleur en nerfvariaties. Het massief hout kan reageren op vocht en temperatuur verschillen. Scheurtjes en naadwerkingen kunnen en mogen om deze redenen optreden en verminderen niet de waarde van het product. Om dat dit bij massief hout niet te voorkomen is, kunnen wij dit niet als klacht in behandeling nemen. Voorkom echter wel plotselinge temperatuur verschillen en plaats het meubel niet te dicht bij warmtebronnen of in direct zonlicht.

Levertijd
Onze levertijd voor een meubel naar uw wensen is 4 tot 6 weken. In uitzonderlijke gevallen kunnen wij ook binnen 4 weken leveren. In dat geval informeren wij u wat de levertijd is. Kom langs bij Kidsroom en zoek zelf je kwaliteits bed uit.