LIFETIME kinderbedden

Kidsroom heeft een zeer ruim assortiment van LIFETIME Kinderbedden en kinderkamers. Nu tijdelijk 10% korting! Met de een LIFETIME Kinderbed biedt u uw kind niet alleen een plek om te slapen, maar u laat dromen uitkomen! Kom een kijkje nemen in onze superstore vlakbij Nijmegen.

resultaten
Kleur
Meer
Wat mag het kosten?
tot
Merk
Meer
Categorie
Meer
Geslacht
Meer
Kleur
Meer
Wat mag het kosten?
tot
Merk
Meer
Categorie
Meer
Geslacht
Meer

Hemelbed Butterflies

1040,-

Hemelbed Princess

971,-

Lifetime duo hoogslaper

1550,-

Lifetime hoogslaper + kastmodule

2075,-

Hoogslaper + trapkast

2295,-

Lifetime Kajuitbed met lade wit

1150,-

Lifetime stapelbed met trapkast

2095,-

Halfhoog Hutbed Hideout

1850,-

Lifetime halfhoogslaper Dino

1095,-

Lifetime halfhoogslaper Cactus

1035,-

Lifetime hoogslaper 152cm + trapkast

1688,-

Lifetime Lake House hutbed

2244,-

Halfhoog Hutbed Hideout

2475,-

4 in 1 kinderbed Funland

1495,-

Lifetime limited h.hoogslaper

995,-
895,-

Lifetime H.hoogslaper+kasten

3175,-

Lifetime Hoogslaper+kasten

3950,-

Lifetime Beachhouse Hutbed

1873,-

Hoogslaper Road Race

965,-

Hemelbed Fairy Dust

990,-

Lifetime kajuitbed “Wild”

1085,-

Beachhouse Hoekbed met bank

1649,-

Beachhouse Hutbed met bank

1649,-

Lifetime Hoogslaper + Play&store

1184,-

Lifetime Stapelbed

1350,-

Lifetime 4 in 1 bed

1099,-

Lifetime hangoutbed

2295,-

Lifetime compactbed 3 in 1

1195,-

Lifetime Kajuitbed Sunset

1675,-

Lifetime Kajuitbed

1099,-

Hangout met Trapkast

2995,-

Lifetime Basisbed | Breeze

565,-

Lifetime | Hideout met trapkast

2475,-

Lifetime | Hideout hutbed

1861,-

Hideout hutbed Lifetime

1494,-

Lifetime 4 in 1 | Hemelbed

1341,-

Lifetime Funland 4 in 1 bed

1406,-

Lifetime Dino 4 in 1 bed

1406,-

Lifetime bed | 120×200 | WW

636,-

Lifetime bed | 120×200 | Wit

678,-

Lifetime bed | 140×200 | WW

677,-

Lifetime bed | 140×200 | Wit

716,-

Lifetime Hoogslaper | Bureau

1545,-

Halfhoogslaper Cactus Lifetime

945,-

Lifetime Familie Stapelbed WW

1559,-

Lifetime Familie Stapelbed | Wit

1675,-

WW Familie Stapelbed Trapkast

2297,-

Wit Familie Stapelbed Trapkast

2443,-

LIFETIME bedden en kindermeubels

Wilt u de slaapkamer van uw kind compleet veranderen of restylen? Maak kennis met het inspirerende merk LIFETIME Kidsrooms dat bekend staat om het creëren van een veilige omgeving waarin kinderen plezier kunnen maken, heerlijk kunnen spelen en slapen. Dit zijn de perfecte ingrediënten voor een geweldige kinderkamer. Ze zijn gespecialiseerd in kinderkamer bedden, kasten en accessoires, dé beste keuze voor de kinderkamer. Lifetime is er voor kinderen en hun ouders. Met de mooiste producten van hoge kwaliteit dagen ze iedereen uit de wereld door de ogen van een kind te bekijken. De duurzame meubels zijn gemakkelijk met elkaar te combineren. Zo vindt u mooie en praktische bedden van Lifetime maar ook de leukste accessoires en speelse producten voor kinderen zelf. Lifetime ontwikkelt duurzame producten voor elke kinderkamer die de fantasie en creativiteit van het kind prikkelen. Bekijk nu de Lifetime collectie en creëer rust in de kinderkamer.

LIFETIME bedden die meegroeien

Kinderen hoeven alleen maar te spelen, te ontdekken en plezier te hebben. Dat is het motto van Lifetime. En dat kun je ook zien in de vormgeving van de producten uit de royale collectie. Alleen het beste is goed genoeg en de doordachte en solide constructies staan garant voor vele jaren speel- en slaapplezier. Kinderen ontwikkelen zich gedurende de jaren en hun behoeften en interesses veranderen mee. Daarom is het geweldig dat de kinderkamer kan meegroeien met je kind. Je hoeft echter niet elk jaar een volledig nieuwe kinderkamer aan te schaffen. De bedden van LIFETIME zijn modulair opgebouwd, wat betekent dat je door onderdelen te verwisselen of toe te voegen, een compleet andere look kunt creëren. Op deze manier speel je in op de behoeften en interesses van je kind, denk hierbij aan een hangout bed, een Halfhoogslaper met hemel of een hoekstapelbed. Lifetime voorziet niet alleen in prachtige items, maar ook in praktische producten. En met de bijpassende accessoires in de collectie finish je de kinderkamer geheel in stijl. Elk Lifetime meubel voldoet aan de hoogste veiligheidseisen en heeft een stevige en stabiele basis. Zo geniet je kind met Lifetime van een heerlijke kindertijd zonder zorgen!

Lifetime staat voor topkwaliteit

Het assortiment van LIFETIME biedt Deense topkwaliteit en is gemaakt door deskundige meubelmakers en houtbewerkers. De meubels voldoen aan strenge veiligheidseisen, zijn duurzaam en stabiel gedurende vele jaren, zelfs wanneer ze worden aangepast. De hoogwaardige kwaliteit en solide constructie zorgen ervoor dat kinderen jarenlang kunnen genieten van een prachtige kinderkamer. Bij LIFETIME Kidsrooms maken ze gebruik van speciaal geselecteerd duurzaam grenenhout. Het hout is afkomstig uit duurzame bosbouw, waarbij voor elke gekapte boom 1,5 nieuwe boom wordt geplant. Bovendien zijn de houtafwerkingen van LIFETIME milieuvriendelijk en gemaakt van watergedragen lakken en beitsen. In 2004 ontving LIFETIME zelfs de Green Environmental Award voor hun verantwoorde en milieuvriendelijke producten.

Lifetime Kidsrooms voor een leven lang

Lifetime® kidsrooms biedt eindeloze mogelijkheden voor een perfecte kinderkamer tot aan een praktische studentenkamer. De Lifetime® kinderbedden zijn bijzonder door de systeembouw. U kunt van een basisbed vele andere bedcombinaties maken. Denk aan een hemelbed of een hoogslaper. Zo kunt u snel en simpel veranderen van kinderbed en groeit het bed met uw kind mee.

Kies voor een Lifetime bed

Waarom kiezen voor een bed van Lifetime? Allereerst is een Lifetime kinderbed erg duurzaam. Het is een bed dat jarenlang meegaat in een kinderkamer. De bedden zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn ook nog eens erg flexibel. Daarnaast zijn ze voorzien van creatieve details.

Een hoogslaper is het ideale bed voor bijvoorbeeld een kleine kamer. Met een (Half)hoogslaper kunt u de ruimte in een kamer optimaal benutten. Zo kunt u onder de(half)hoogslaper allerlei spullen opbergen. Denk aan het ‘All-in one bed’ een halfhoogslaper met 3 kasten eronder om kleding of speelgoed in kwijt te kunnen. De moderne en stevige Lifetime stapelbedden en hoogslapers zijn beschermd met uitvalbescherming. Dit zorgt voor extra veiligheid voor uw kind.

Heeft u meerdere kinderen die graag op één kamer willen slapen, maar bent u bang dat dit slechts tijdelijk is? Met de LIFETIME-kinderbedden is dit geen probleem! LIFETIME kidsroom heeft stapelbedden en een lifetime hoekstapelbed ontwikkeld die in elke woning passen. Zo zijn er schuine stapelbedden, Lifetime hoekstapelbed en normale stapelbedden. En wanneer uw kinderen toch liever de kamer niet meer delen, is dit stapelbed makkelijk op te delen in een laag bed en een halfhoogslaper.

Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op of kom langs in de showroom voor een Lifetime kinderbed of complete lifetime kinderkamers.