2.500 M2 INSPIRATIE VOOR BABY- EN KINDERKAMER
VEEL TOPMERKEN UIT VOORRAAD LEVERBAAR
EIGEN MONTAGE EN SERVICEDIENST

Badsets

Filteren op:

Merk

Prijs

tot

2 resultaten gevonden

Luma | Badset | Taupe
109,99
Bekijk
Luma | Badset | Green
109,99,-
Bekijk
200

Een babybadje is een onmisbaar product om je kleintje te verzorgen en een musthave voor elke baby-uitzetlijst. Deze mag dus zeker niet ontbreken op je geboortelijst! Uiteraard zou je je baby in een groot bad kunnen wassen, maar dit is allesbehalve praktisch. Bent u op zoek naar een babybadje met standaard om je kindje fijn in te kunnen badderen? Bij Kidsroom Beuningen hebben we babybadjes in vele soorten en maten. Deze sluiten daardoor perfect aan bij jouw persoonlijke voorkeur. We hebben een ruim assortiment aan babybadjes en bad standaards om je kindje comfortabel en veilig te wassen in bad. Bij elk babybadje vind je een passende standaard, zodat je zeker weet dat het badje goed aansluit op de standaard.

Er zijn heel veel verschillende soorten comfortabele badjes waarmee je je baby veilig kunt wassen. Er is bijvoorbeeld een babybadje verkrijgbaar met een geïntegreerde badthermometer, een afvoersysteem en een zeepdispenser, maar een eenvoudig babybad is ook mogelijk.

Een badinzet is een erg handig hulpmiddel bij het in bad doen van je baby. Een badinzet baby wordt ook wel een badstoeltje genoemd. Het badzitje voor pasgeborenen houdt beide handen vrij voor een optimale verzorging en biedt een goede, comfortabele steun zodat de baby veilig in het badje zit. Het badzitje zorgt tevens voor een verantwoorde, gezonde houding omdat je zonder buigen je kindje kunt badderen.

 

 

Het badje moet rond de 37 graden zijn wanneer je je baby erin legt. Maar het is handig dat het water een halve graad warmer is wanneer je je baby uitkleedt, zodat het precies op temperatuur is wanneer het baddertijd is. Je kunt de temperatuur checken met een badthermometer. Je kunt babybadjes zowel in de badkamer gebruiken als in de babykamer. Je vult het babybadje snel en eenvoudig en ook laat je het zo weer leeglopen met behulp van de afvoerslang zonder dat alles nat wordt. De badjes staan stevig door de antisliponderkant.

Manicureset en Kapset

De nagels van je kleintje groeien erg snel. Het is belangrijk om ze regelmatig bij te knippen met een baby nagelschaartje en te verzorgen, zodat hij of zij zichzelf niet krabt. Het handigst is om het knippen en verzorgen te doen nadat uw kind in bad is geweest, omdat de nagels dan het zachtst zijn.

Verzorg de haartjes van je kindje met een speciale kapset voor baby’s. Aan een borstel uit een kapset voor baby’s zit meestal geen nylonhaar, maar natuurlijk haar dat heel zacht aanvoelt. Dit is heel belangrijk voor de kwetsbare huid van het hoofd van je kindje. Een kam uit een kapset voor baby’s heeft meestal aan de uiteinden zachte bollingen. Dit voorkomt dat je de baby zeer doet. Veel baby’s hebben tijdelijk last van berg, een schilfering die aan de behaarde hoofdhuid plakt. Je verwijdert de schilfers door de haren van je kindje in een badje uit te kammen. Een kam voor baby’s heeft geen scherpe tanden en is hiervoor dus heel geschikt.

Laad meer