Meegroei babykamer

Bij Kidsroom ben je aan het juiste adres voor complete meegroei-babykamers! Hier vind je meegroeikamers; romantisch, landelijk of modern, basic en naturel; Voor iedere smaak en stijl is er een complete meegroei-babykamer verkrijgbaar.

resultaten
Kleur
Meer
Wat mag het kosten?
tot
Merk
Meer
Categorie
Meer
Kleur
Meer
Wat mag het kosten?
tot
Merk
Meer
Categorie
Meer

ToiToi Kids Meegroeikamer Xem

718,-

ToiToi Kids Meegroeikamer Jort

658,-

Senna meegroeikamer 2-delig

928,-
849,-

Bopita Senna meegroeikamer

1527,-
1395.-

Meegroei bedje Lora compleet

519,-
439,-

Meegroei-Babykamer Paris

1098.-
975.-

Bopita meegroeikamer Job

938,-
849,-

Meegroei Babykamer Lora

1166,-
919,-

Lora meegroeikamer 4-delig

1395,-
1115,-

Meegroei-Babykamer Floris

728,-

Meegroei-Babykamer Emma

708.-
669.-

Meegroeikamer Lisa

879,-

Meegroei-Babykamer Indy

718,-

Elena Meegroeikamer

898,-

Meegroeikamer Fenna wit

778.-

Meegroeikamer Belle

1008,-
949,-

Meegroei-Babykamer Anne

768.-

Nog meer bekijken?

Terug naar overzicht

Meegroei-babykamer

Een meegroei-babykamer is een babykamer met een babybedje met de afmeting van 70 x 130 of 70 x 140 cm. Dit bedje is dus wat groter dan een normaal ledikant, en kan daardoor ook veel langer gebruikt worden, tot een leeftijd van ongeveer 5 of 6 jaar. Doordat de meegroei-babykamer lang mee gaat is het een hele duurzame keuze. De bodem van dit bedje is in hoogte verstelbaar en zodra je kindje zelfstandig in- en uit bed kan stappen kan je de spijlenzijde aan één kant weghalen.

Kinderen groeien super snel. Een ledikantje (60x120cm) zijn kinderen na een paar jaar uitgegroeid. Dat is natuurlijk zonde. Een meegroei-babykamer is daarom dé perfecte oplossing. Een meegroei-bedje schaf je al aan bij de geboorte, en naarmate je kind ouder wordt, kan je het meegroei-bedje eenvoudig verstellen tot een laag bedbankje. Je betaalt vaak wel iets meer voor een meegroei ledikant, maar jij en je kind kunnen er ook langer van profiteren.

Kidsroom biedt een ruime keuze in meegroei-babykamers. Maak de meegroei-babykamer compleet met een commode en een kledingkast. Ook een wandrek behoort tot de mogelijkheden. Deze plaats je boven de commode en zorgt voor een leuke aankleding. En heb je al eens gedacht aan een barrier? Een barrier, ook wel bladvergroter genoemd, plaats je óp de commode en zorgt ervoor dat jouw kindje recht voor je ligt tijdens het verschonen. Lekker makkelijk en ergonomisch!

Ook een kledingkast nodig? Geen probleem. Alle meegroei-babykamers hebben ook een 2-deurskast in hun collectie. Of, ben je op zoek naar nog meer ruimte? De meeste series hebben óók een 3-deurskast in het assortiment. Ruimte genoeg en handig voor de toekomst!

Babykamer meegroeibedje

Bij Kidsroom ben je aan het juiste adres voor complete meegroei-babykamers. Wij hebben veel verschillende meegroei-babykamers van het nummer 1 merk babykamers; Bopita. Bekijk online onze collectie of kom naar onze Superstore te Beuningen. Onze prachtige showroom bevat meer dan 30 complete babykamers. Kom ze bekijken, proef de sfeer en doe inspiratie op!

Met een complete meegroei-babykamer ben je in één keer klaar met het uitzoeken van meubels. De meegroei-babykamer sets bestaan namelijk uit 2-delige of 3-delige sets. Zo kan je zelf bepalen of je alleen het meegroei-bedje + commode wilt bestellen, of dat je er een kledingkast bij wilt.

Het kan lastig zijn om te kiezen welke stijl/ kamertje jij mooi vindt, doordat er zo veel verschillende opties zijn. Om dit wat gemakkelijker te maken hebben wij alle complete meegroei-babykamers bij elkaar verzameld, zodat je kan uitzoeken wat het best bij jou past!
Je kunt de meegroei-babykamer zo compleet maken als je zelf wilt. Er zijn 2-delige en 3-delige babykamers; wit, zwart, grijs, klassiek, landelijk of modern en wil je met of zonder een wandrekje?

Natuurlijk zijn de meegroei-babybedjes ook los verkrijgbaar. Handig voor als jouw kindje nog niet toe is aan een groot bed, maar je wel het ledikantje nodig hebt, voor bv. een tweede baby’tje.

Toch liever een 2-delige babykamer set met 60x120cm ledikantje? Klik dan hier. Op zoek naar een complete babykamer 3-delig? Kijk dan eens bij de babykamers 3-delige sets!


Merken in ons assortiment