Gouden babykamer

Een gouden babykamer geeft direct een vrolijke sfeer. Door deze kleur te gebruiken voelt de ruimte ook meteen wat warm aan. Goud is wel een heftige kleur, houdt dus goed de balans met de andere kleuren/materialen in de gaten. Laat goud niet teveel overheersen en let goed op dat je ook genoeg ruimte overlaat voor rustige tinten. Een voorbeeld hiervan is door één muur of deel van een muur in het goud te verven. Misschien nog beter is het om goud als accentkleur te gebruiken voor de accessoires, bv kussens, wandaccessoires, lampjes, etc.

Gouden accessoires combineren prachtig met andere kleuren en zijn daarom ook zo leuk in de babykamer. Goud staat namelijk prachtig bij roze, maar ook bij blauw of donkergrijs. In een naturel babykamer of kinderkamer komt gouden kinderkamer decoratie ook goed tot zijn recht. Gouden babykamers kunnen gecombineerd worden met allerlei meubels. Onbewerkt hout, metaal, of juist strak wit. Vergeet ook niet om een mooie plant neer te zetten in de babykamer, dit gaat erg mooi samen met goud!

Op zoek naar een babykamer voor kinderen in het Goud? Bekijk het overzicht van gouden babykamers en doe ideeën op. Babykamers in het goud in het echt zien? Kom naar onze winkel Kidsroom in Beuningen waar meer dan 50 Babykamers compleet aangekleed staan opgesteld. Zo hebben we 2-delige gouden babykamers, 3-delige babykamers in het goud en meegroei babykamers.

resultaten
Kleur
Meer
Wat mag het kosten?
tot
Merk
Meer
Categorie
Meer
Kleur
Meer
Wat mag het kosten?
tot
Merk
Meer
Categorie
Meer

Bopita Babykamer | Isa

1426,-
1095,-

Bopita Cloë Babykamer

788,-
699,-

Bopita Elena Babykamer

848,-
795,-

Bopita Cloë Babykamer

1237,-
1099,-

Bopita Babykamer Elena

1527,-
1375,-

Bopita Babykamer Cloë

1447,-
1299,-


Merken in ons assortiment