2.500 M2 INSPIRATIE VOOR BABY- EN KINDERKAMER
VEEL TOPMERKEN UIT VOORRAAD LEVERBAAR
EIGEN MONTAGE EN SERVICEDIENST
[email protected]
Matras Pocket Tencel®
AL VANAF *
169,-
Aanwezig in onze showroom

Kidsroom Beuningen
Hadrianussingel 36
6642 AJ Beuningen (bij Nijmegen)

Routebeschrijving

Openingstijden

MA 13:00 – 17:00
DI 10:00 – 17:00
WO 10:00 – 17:00
DO 10:00 – 17:00
VR 10:00 – 17:00
ZA 10:00 – 17:00
Zon- en feestdagen gesloten
Voorraadstatus
DIRECT RESERVEREN
Stel een vraag
Matras Pocket Tencel® is uiterst flexibel en buigzaam kindermatras dankzij de meer dan 160 afzonderlijk verpakte veren, die onderling met elkaar verbonden zijn. Het betreft hier speciale pocket veren voor kinderen die gemaakt zijn tot een gewicht van + 50 kilo Hierdoor ontstaat een soepele 'vervorming' op de plaatsen waar de meeste lichaamsdruk is. M.a.w. daar waar nodig vormt het matras zich naar het lichaam en verzorgt zo de noodzakelijke plaatselijke ondersteuning.  Er is ook nog een luxe variant met een toplaag in traagschuim, ook wel tempur genoemd. Tip: Gebruik dit Matras Pocket Tencel® altijd in combinatie met de Airgrosafe topper Matrassen voor in de kinderbedden kunt u testen in onze matrassen studio,

Details matras Pocket Tencel®

Dit ligcomfort wordt nog eens versterkt door het aanbrengen van de lagen HR40 soft schuim. Door de 'openheid' van de veren is de vochtregulatie verzekerd. De hoes is doorstept met een warmte-regulerende laag en om het verwisselen te vereenvoudigen aan drie zijden voorzien van een rits:
  • flexibel en buigzaam vering
  • meer dan 160 afzonderlijk verpakte veren, waardoor deze soepel de lichaamsvormen volgen
  • afgedekt met superieure, soepele HR40 soft
  • zeer hoog ligcomfort
  • optimale ventilatie en vochtregulatie
  • fraaie badstof hoes, voorzien van een warmtehoudende laag
  • Hoes is behandeld met anti-mosquito en anti allergisch®
  • de doorstepte hoes is standaard voorzien van een rits aan drie zijden; daardoor is ze gemakkelijk afneembaar en wasbaar

Allergieën

Wetenschappelijk onderzoek heeft vastgesteld dat 25-30% van de allergieën veroorzaakt wordt door de huisstofmijt. Wat betreft astmaproblemen zou de huisstofmijt zelfs in 50% van de gevallen verantwoordelijk zijn. Bovendien is nog eens ongeveer 5% van de bevolking allergisch voor de schimmels die zich in de matrasstoffen bevinden en die als voedsel dienen voor de huisstofmijt. De mijt leeft voornamelijk van de huidschilfers die de mens in bed verliest. De schilfers zorgen er samen met de schimmels (o.a. de aspergillus) voor dat de huisstofmijt dit voedsel goed opneemt. De aanwezigheid van beiden schept dus een prettig leefmilieu! Niet de mijt zelf, maar haar uitwerpselen zijn de verwekkers van allergieën. De uitwerpselen vallen uiteen in stofdeeltjes, die wij vervolgens inademen en zo een longinfectie kunnen veroorzaken. Hetzelfde gebeurt met de sporen van de schimmels.

Huisstofmijt

De huisstofmijt kan worden bestreden door zo veel mogelijk het vocht in huis te beperken. Hoewel het onmogelijk is de relatieve luchtvochtigheidsgraad in huis onder de 50% te houden, levert het regelmatig luchten van een matras al een belangrijke bijdrage. Is uw matras ‘droog’, dan valt de ontwikkeling van schimmels immers zo goed als stil. Wanneer uw matras is voorzien van een afneembare hoes, is het aanbevolen deze regelmatig te wassen op een temperatuur van 60 °C. Is er sprake van een vaste tijk, dan kan stofzuigen een tijdelijke en gedeeltelijke oplossing zijn. Chemische bestrijding is uit den boze, gezien alle negatieve effecten die daaromtrent bekend zijn (pesticiden, toxiciteit, allergene werking van chemicaliën). Bovendien is dit nooit een permanente oplossing. Dat laatste is ook het probleem met de meer natuurlijke methodes: na een aantal wasbeurten zal het effect verdwijnen. Dat was de reden voor wetenschappers om te onderzoeken of er een permanente oplossing ontwikkeld kon worden. Na jarenlange research ontstond de Medicott®-methode. Het is dé oplossing voor carapatiënten en mensen met allergieën.  
Standaard maten  Dikte  Afwijking
 60*120  13  Niet mogelijk
 70*140  13  Niet mogelijk
 70*150  15  Niet mogelijk
 90*200  15  Niet mogelijk
9,7
KlantenVertellen
1070 beoordelingen
Wilt u deze Matras Pocket Tencel® in het echt bekijken? Of meer informatie over kinderkamers en passende accessoires? Dan bent u van harte welkom in onze Kidsroom Superstore te Beuningen.

Matras Pocket Tencel®

"*" geeft vereiste velden aan

Product afhalen of laten bezorgen
Hidden
Hidden
Blijf op de hoogte

Matras Pocket Tencel®

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Recent bekeken producten