2.500 M2 INSPIRATIE VOOR BABY- EN KINDERKAMER
VEEL TOPMERKEN UIT VOORRAAD LEVERBAAR
EIGEN MONTAGE EN SERVICEDIENST
[email protected]

Kinderkamer Arnhem

Op zoek naar mooie kinderkamers in Arnhem? Dan hebben we goed nieuws voor u! Slechts 20 minuten rijden van Arnhem hebben wij voor u een fantastische 2 etages tellende showroom waar ruim 50 modellen kinderkamers staan. Al ruim 20 jaar verkopen wij kinderkamers in de omgeving van Arnhem. Door onze expertise en ervaring kunnen wij u adviseren in verschillende kinderkamers, kinderbedden en de daarbij behorende producten.

Kinderkamers kopen bij Arnhem

Een mooie kinderkamers geeft sfeer en stemming in jou slaapkamer in Arnhem. Maar goed slapen bevordert ook de concentratie op school. Onze website geeft een impressie van ons enorme aanbod aan kinderkamers. In onze ruim opgestelde winkel in Beuningen bij Arnhem ontvangt u persoonlijk advies en kun je ook alle kinderkamers in het echt ervaren. Mocht u op zoek zijn naar een bepaald model kinderkamer, neemt u dan contact op of wij deze op voorraad hebben of dat wij deze voor u moeten bestellen. Kinderkamers in Arnhem? Kidsroom Beuningen zit in de buurt, dit geldt natuurlijk ook voor de in de buurt liggende woonplaatsen zoals Oosterbeek, Huissen, Elst en Bemmel.

Kidsroom Beuningen dé kinderkamer store bij Arnhem

Ben jij op zoek naar een mooie meisjes kinderkamer voor je dochter? Of die stoere jongens kinderkamer voor je zoon. Dan ben je bij Kidsroom Beuningen aan het juiste adres. Wij zijn namelijk dé kinderkamer winkel bij Arnhem waar je zeker terecht kunt voor de beste kinderbedden en de mooiste kinderkamers. In onze winkel doe je inspiratie op en staan we klaar om je advies te geven over de beste indeling van een kinderkamer. De grootste kinderkamer winkel zit dus gewoon vlakbij Arnhem. De kinderkamer is een belangrijk onderdeel van je huis, dus maak er iets bijzonders van!

Kinderkamer reviews van klanten uit Arnhem

10 Super goed geholpen ! "In de winkel konden we eerst even rustig rondkijken en toen werden we netjes geholpen door een vrolijke medewerkster bij het aankopen van de kinderkamer. We wilde wat verschillende dingen en dat was geen probleem. Alles werd verbouwd om ons te laten zien hoe het er dan uitzag en of dat alles bij elkaar paste. Bij het invullen van de gegevens kregen we netjes wat te drinken. De hele slaapkamer kon en werd binnen een week bezorgd. Wat ook fijn is dat je achteraf de je de keuze hebt om achteraf te betalen. Een aanbetaling of het hele bedrag vooraf betalen was niet nodig. Deze winkel is een echte aanrader." Aanbevelen?  Ja 12-03-2022  Alex van Woudenberg, Arnhem 10 Top kwaliteit bed en levering ! "Fijne eerlijke hulp in de winkel en goede bezorging. bedankt" Aanbevelen?  Ja 06-03-2022  Semmy, Arnhem 10 Simpelweg de beste. "Wat je ook nodig hebt... of je nu gewoon lekker wilt neuzen, ideeën wilt opdoen, prijzen wilt vergelijken of informatie wilt...alles kan! je word altijd met een glimlach en een vriendelijk woord verwelkomt alles kan bezorgt worden, en in elkaar gezet worden. Ik kom er graag." Aanbevelen?  Ja 06-03-2022  Iris Kolderweij, Arnhem

Dé kinderkamer winkel bij Arnhem

Kidsroom Beuningen is te vinden aan de Hadrianussingel op een gezellige woonboulevard slechts plusminus 25 minuten rijden vanaf Arnhem. Je kunt ons vinden direct aan de afslag van de snelweg A73. Bij ons vind je de nieuwste, stoere, hipste kinderkamers van Arnhem. Wij willen samen met jou iets bijzonders maken van je kinderkamer in Arnhem.

Route van Arnhem naar Beuningen

Kom eens langs bij dé kinderkamer store bij Arnhem

Wil jij de mooiste kinderkamers van Arnhem kopen? Dan kom je toch gewoon een keer langs bij Kidsroom Beuningen? Wij weten alles van kinderkamers en delen onze kennis graag met jou. Het is per slot van rekening heel belangrijk om een mooie en veilige kinderkamer in je huis te hebben. Een fijne kinderkamer kan het slaapritme van je kind bepalen en als ouders word je hier ook erg blij van! Je vindt onze producten terug op onze website Kidsroom.nl Mail: [email protected] of bel ons 024-6751126 voor vragen over kinderkamers of kom langs in onze winkel 25 minuten vanaf Arnhem.
Laad meer