Tienerkamer met stapelbed

 • Lifetime Stapelbed en bureau

  Lifetime bedbank met jumpbed Wit

 • Lifetime bed met onderschuifbed (jumpbed)

 • Lifetime Stapelbed met opberg plankje

  Lifetime bed met onderschuif bed (jump bed)

 • Lifetime 2-deurkasten

  Lifetime kasten

 • Lifetime Bureau Verstelbaar

  Lifetime bureau

 • Lifetime Bureau Hoekbureau

  Lifetime bureau

Stel een vraag Al vanaf
1017,- *

* vanaf:

Lifetime stapelbed met schuine of rechte trap, in Wit en white wasch, met luxe of standaard lattenbodem.

Tieners vinden het hartstikke gezellig om samen met broer of zus, vrien of vriendin op één kamer te slapen. Een Lifetime stapelbed maakt het nóg leuker. Bovendien is er voor logeetjes nog een onderschuifbed. Dat wordt een gezellige boel. En als de kinderen straks weer een eigen kamer willen, kunt u het stapelbed gewoon splitsen en heeft u weer twee losse tienerbedden: één laag bed en één halfhoogslaper!

De Lifetime stapelbedden zijn er in verschillende opstellingen. Het LifeTime hoekstapelbed kunt u in een hoek van de kamer plaatsen. Doordat de bedden haaks op elkaar geplaatst zijn, houdt u meer ruimte over dan bij twee losse bedden. Het hoekstapelbed is wat lager dan het rechte stapelbed, zodat u uw kind makkelijker kunt instoppen. Ook het schuine stapelbed is een stuk lager, waardoor u het perfect onder een schuin dak kunt plaatsen. Het ideale bed voor een kinderkamer op zolder!

 

Kom naar Kidsroom voor alle Lifetime Kidsrooms en een gedegen advies over het Lifetime  stapelbed of een ander tienerkamer advies.

Video's

Wij reageren tijdens openingstijden altijd binnen 2 uur.