Betalen & Verzendkosten

In de winkel:
Pinnen – U kunt in onze winkel pinnen.

Contant – U kunt contact betalen in onze winkel. Wij accepteren geen biljetten van 200 en 500 euro.

Cadeaubon  – Wilt u iemand een cadeau geven? Dan is een Kidsroom cadeaubon een goed idee! Cadeaubonnen zijn in de winkel te verzilveren en zijn vanaf verstrekking 1 jaar geldig. Cadeaubonnen zijn niet inwisselbaar voor contanten.

Het is niet mogelijk om in de winkel met creditcard te betalen. Onze excuses voor het ongemak.

Bezorgen:
Bij bezorgen (evt. met montage) kan er per PIN worden betaald bij de levering. De bestelling kan ook vooraf betaald worden via bank of zullen wij u vooraf een betaal linkje sturen waarmee u de betaling kunt voldoen. Nadat deze betaling binnen is ontvangt u altijd bericht van ons. Bij het maken van de leverafspraak bespreken wij ook uw betaal keuze.

Verzenden:
Bij bestelling die wij via verzendbedrijven versturen, kan er alleen vooraf betaald worden per bank middels een overschrijving. Of via een betaal linkje die u van ons ontvangt.

Verzendkosten:
Het grootste deel van onze bestelling die wij per pakket diens versturen worden gratis verstuurd binnen Nederland, na ontvangst van uw bestelling laten wij weten of er wel of geen verzendkosten zijn.

Bezorgkosten:
Bij bestellingen die wij zelf bezorgen of die per pallet worden geleverd wordt bij het maken van de bestelling besproken of er wel of geen leverkosten zijn en hoeveel deze zijn.

Video kinder & tienerkamers

Video babykamers