Tripp Trapp®- Black bundel 4-delig

 • TrippTrapp Zwart met newbornset, babyset en Tray

  TrippTrapp Zwart met newbornset, babyset en Tray

 • TrippTrapp newbornset

  TrippTrapp newbornset

 • Tripp Trapp Babyset Zwart

  Tripp Trapp Babyset Zwart

 • TrippTrapp Tray Zwart

  TrippTrapp Tray Zwart

 • Stokke® Tripp Trapp® Zwart

  Stokke® Tripp Trapp® Zwart

 • Stokke Tripp Trapp® incl. Newborn set

  Stokke Tripp Trapp® Black incl. Newborn set

 • Stokke® Tripp Trapp® voor het hele gezin

  Stokke® Tripp Trapp® voor het hele gezin

Stel een vraag

516,-
459,- *

* Stokke Tripp Trapp®- Black + Newbornset, Babyset en Tray

De Stokke® Tripp Trapp® Black 4-delige bundel is nu extra voordelig! de bundel bestaat uit de Tripp Trapp kinderstoel, de newbornset, de babyset en de tray. Deze Stokke Tripp Trapp kinderstoel staat al jaren bekend om haar ergonomische constructie en is een erg populaire en award winnende stoel uit de kinderwereld.

Wat maakt deze Stokke Tripp Trapp stoel nou zo bijzonder?

Optimale zithouding

Stokke Tripp Trapp® tilt je kindje op tot de optimale en correcte zithouding. Ontworpen om je kind dichter bij en aan de tafel te brengen, zorgt de Tripp Trapp® van Stokke® ervoor dat je kindje kan zitten, eten en met jou of andere gezinsleden in wisselwerking kan staan terwijl het in de stoel zit. Als je kind bij jou zit, is het beter in staat zich te binden, en taal- en sociale vaardigheden te ontwikkelen. Stokke Tripp Trapp® biedt jou en je kind talrijke eigenschappen, functies en voordelen.

Het bijzondere van deze stoel is dat de ontwerpers aan elk klein detail hebben gedacht. Zo tilt de Tripp Trapp® uw kindje op tot een optimale en correcte zithouding. Zodat uw kindje ook dichter bij aan tafel zit, daarnaast groeit deze stoel mee en kunt u hem heel wat jaren gebruiken.

knop-bekijk-video

Ergonomisch design

Het design van Stokke Tripp Trapp®, met inbegrip van de in hoogte verstelbare zitplank en voetsteun, zorgt voor een correcte ergonomische zithouding. Een ergonomisch correcte zitpositie bevordert een goede houding en biedt steun aan de groeiende rug van je kindje, terwijl het volledig vrij is om de beentjes en voetjes te bewegen bij het aanpassen en verplaatsen van het lichaamsgewicht.

Volledig verstelbare kinderstoel

Zowel de zitplank als de voetsteun zijn in hoogte en diepte verstelbaar. Garandeert dat je kind vanaf 6 maanden tot en met de volwassen leeftijd veilig en comfortabel zit. Maximale belasting (zonder babyset of newbornset) van de Tripp Trapp® is maar liefst 136 kilo. De newbornset is vanaf de geboorte te gebruiken de babyset mag gebruikt worden als het kindje zelfstandig kan zitten.

Veiligheid

De Stokke Tripp Trapp® kinderstoel voldoet aan alle internationale veiligheidsnormen. Biedt u de zekerheid en geruststelling dat je kindje niet alleen veilig maar ook buiten gevaar is in de Tripp Trapp® kinderstoel.

Optioneel te bestellen:

 • Tripp Trapp® Kussentje (verkleiner)
 • Tripp Trapp® Harnas (tuigje)

Kom samen met uw kindje de Tripp Trapp® Black testen in onze winkel en neem hem meteen mee.

Model (vergelijkbaar) staat in onze showroom

Terug naar overzicht Wij reageren tijdens openingstijden altijd binnen 2 uur.