Retourbeleid

14 dagen retourrecht
Als na aflevering het artikel niet aan uw wensen voldoet dan kunt u de – ongemonteerde en onbeschadigde – goederen in een originele verpakking en handleiding, goed verpakt binnen het 14 dagen retour terug zenden. De kosten voor het retour zenden zijn voor eigen rekening, producten zelf retour brengen naar onze winkel/magazijn in Beuningen kost uiteraard niets. Meld u dit vooraf per mail even aan.

Meubels die door ons bezorgd zijn in Nederland kunnen wij ook bij u ophalen, mits de verpakking  heel en netjes zijn. De transportkosten hiervoor bedragen € 59,-.

Als de verpakking niet meer aanwezig is en de artikelen al gemonteerd zijn kunnen ze alleen binnen 14 dagen geretourneerd worden als u alles onbeschadigd demonteert en weer goed verpakt in karton. De kosten voor het ophalen en retournemen bedragen dan € 59,-. plus 40% van de orderwaarde. Meld u dit vooraf per mail even aan. gemonteerde producten kunnen wij namelijk alleen als showmodel verkopen.

Uitzonderingen op het retour recht:
– Matrassen zijn ivm de hygiëne een uitzondering, deze kunt alleen in de ongeopende originele fabrieks plastichoes (voldoende gefrankeerd) retour worden gestuurd.
-Speciaal op maat of kleur bestelde artikelen kunnen niet worden geretourneerd.

Na controle van de retourgenomen items storten wij uw aankoopbedrag min de eventueel verschuldigde kosten binnen 14 dagen retour. Stuurt u uw artikelen zelf retour, vergeet dan niet om uw Iban bankrekeningnummer, ordernummer en naam en adresgegevens te vermelden bij de retourzending. Het retourformulier ontvangt u altijd bij de orderbevestiging per mail automatisch mee.

Onderstaand adres kunt u gebruiken voor retourzendingen, mits u deze eerst via info@kidsroom.nl aanmeldt:

Kidsroom Beuningen
Hadrianussingel 36
6642 AJ Beuningen

Video kinder & tienerkamers

Video babykamers